Jeugdnieuws: Verslag toernooi Haeghe Ooievaar 19 maart 2016 (23 maart)
In het bewolkte Loosduinen werd op zaterdag 19 maart in de Hofstadschool het toernooi van Haeghe Ooievaar gespeeld. Ondanks een groot aantal zieken was het gezellig druk. Vanuit RSR Ivoren Toren waren naast trainer Margreet helaas maar twee kinderen aanwezig, namelijk Joaquin en Beau, maar die hebben het heel goed gedaan!

Joaquin speelde in groep 2 en mocht daarbij in een klaslokaal plaatsnemen. De laatste ronde was een echte finale, waarbij Joaquin uiteindelijk aan het langste eind trok en de groep wist te winnen met 4 uit 5!! Vooral over zijn eindspel was hij erg te spreken.

Beau speelde in groep 15 en mocht in de aula plaatsnemen. Voor hem was het zijn eerste toernooi en het begin liep heel stroef. Stukken werden zonder reden weggegeven en het leek een hele lange middag te gaan worden. Maar een stevige peptalk van Margreet hielp en hij wist zich heel knap te herpakken. Uiteindelijk werd hij met 6 uit 10 keurig tweede!! Beide kinderen waren natuurlijk heel trots en tevreden keerden we weer terug naar Rotterdam.









Verslag en foto's: Robert Aarts