Jeugdnieuws: 29 december 3e RSB-GP: OCJK en rugby-workshops (30 december)
Op dinsdag 29 december 2015 werd alweer het 3e RSB jeugd grand prix toernooi gespeeld. Dit keer werd het georganiseerd door de Capelse SV. Hoewel er veel RSR-denkhoofden op vakantie waren, hadden we toch nog 10 RSR-deelnemers. In totaal waren er 112! spelertjes, verdeeld over 14 groepen. Het toernooi begon iets later doordat er een aantal jeugdspelers zich wel hadden opgegeven maar niet op kwamen dagen zonder af te melden??. Hierdoor moest de organisatie alle groepen opnieuw nalopen om te kijken of de gemiddelde rating per groep nog wel goed stond (JDW: is dit niet het geval dan zijn de partijen onreglementair). Namens RSR Ivoren Toren deden mee: Dominggus en Elnathan (gr 1), Wesley (gr 2), Qian (gr 3), Jannes (gr 5), Aristarch en Chen (gr 6), Joep (gr 9), Jungmin (gr 10) en Jungbin (gr 13). Er werd zowel in de kantine van de Rugby club Sparta gespeeld als in de kleedkamers!?. De RSB is bezig om sport meer te combineren. Dit keer was er een Rugby-workshop voor alle denkhoofden. Dit bleek een succes te zijn. Maar eens kijken hoe onze denkhoofden het gedaan hebben.

De resultaten
Dominggus mocht met 4½ uit 7 de 2e prijs in ontvangst nemen. Wesley werd 3e met 4 punten. Qian moest er even inkomen maar behaalde met 4 punten een mooie 3e plek. Jannes had ook 4 punten en mocht zelfs de 2de prijs in ontvangst nemen. Joep behaalde 4½ punt en nam de 3de prijs mee naar huis. Jungbin was er even tussenuit geweest maar deed het goed; met 4 punten nam hij de 3de plek in. Aristarch, Chen, Elnathan en Jungmin deden weer veel ervaring op. De prijsuitreiking duurde even aangezien er nog een heleboel denkhoofden aan het rugbyen waren :-) !? Velen gaven aan dat een dergelijke combinatie voor herhaling vatbaar is. Wordt vervolgd in 2016.

Met dit laatste jeugdtoernooi in 2015 ging iedereen weer huiswaarts. Gefeliciteerd denkhoofden met jullie mooie prestaties en inzet. Wie weet wat er volgend jaar allemaal op ons afkomt.

Impressie
















Verslag en foto's: Jan-Dirk Westerhof