Lood en hagel

door Wouter Scheffer, 24 april 2020


De zesde wedstrijd online op chess.com is met overmacht gewonnen door Wim Koster met 6½ uit 7. Tweede werd Thijs (5½) en derde Mark (5). De Corona-competitie kan weer bijgewerkt worden. We zien Thijs uitlopen. Wim gefeliciteerd. Met meer dan 20 deelnemers was het toch weer volle bak. Leuk! Helemaal onderaan dit bericht de eindstand.

Maak ik van de gelegenheid gebruik om jullie te wijzen op de massakamp die a.s. woensdagavond (29 april) rond de klok van 20.00 uur gepland staat. Tegenstander zal Barendrecht zijn. Bedoeling is elk twee partijen te spelen (met wit en zwart) met een tempo van 15 minuten + 10 seconden increment. Dit zou voor ons de eerste massakamp in deze opzet zijn. Gaat het allemaal zoals gepland, dan volgt op 25 mei een tweede massakamp tegen Krimpen. Aanmelden voor woensdag graag zo spoedig mogelijk bij mij. Barendrecht heeft tot nu toe 8 spelers weten op te trommelen.

En van de week ontvingen jullie als het goed is een nieuwe Nieuwsbrief. Daarin deed ik een oproep om je beschikbaar te stellen als interne competitieleider. Tot nu toe heb ik er geen reactie op mogen ontvangen, maar ik ga jullie erover blijven stalken. Als niemand zich meldt, hebben we in september geen competitiestart. En daar wil ik niet aan denken.


De eindstand: